Páteční okénko – banky v ČR 8. díl (LBBW Bank CZ)

Zemanta Related Posts ThumbnailDnes se naše páteční okénko zaměří na velice osobitou a individuální banku, která si hýčká především firemní klientelu, neopomíjí však ani na běžné zákazníky. Stejně, jako v minulém díle, kdy jsme zmínili UniCredit Bank (čtěte zde), půjde i dnes o bankovní instituci, která má český původ.

Je to samozřejmě LBBW Bank CZ a.s., která byla založena již v roce 1991 a ke svému aktuálnímu názvu se propracovávala až do roku 2008. To bylo zapříčiněno především řadou změn hlavních akcionářů, od čehož se vždy odvíjel i název bankovní instituce.

Mnozí z vás tedy mohou znát LBBW Bank CZ a.s., jako InterBank, Dresdner Bank AG CZ a.s. nebo BAWAG Bank CZ a.s. Aktuálně jediným akcionářem je německá finanční skupina Landesbank Bade-Württemberg.lbbw

Rozšíření LBBW Bank CZ a.s. je v rámci České republiky poměrně minimální, díky čemuž zde naleznete pouze 18 poboček.

Bohaté portfolio služeb LBBW Bank CZ

Shlédnete-li internetové stránky této společnosti, na něž naleznete kontakt ve spodní části tohoto pátečního okénka, jistě si nelze nepovšimnout, že LBBW Bank CZ a.s. nabízí jak osobní bankovnictví, tak produkty pro svobodná povolání, malé či velké firmy nebo privátní bankovnictví.

Uspokojovány jsou služby všeho druhu, od ukládání peněz, jejich zhodnocování a investování, až po půjčování finančních prostředků. LBBW Bank CZ nezaostává ani se svým všudypřítomným internetovým bankovnictvím.

Kontaktní údaje

Zaujalo-li vás dnešní páteční okénko, určitě se podívejte na kontaktní údaje LBBW Bank CZ zde a neváhejte oslovit finanční poradce této bankovní instituce.

A již příští týden vám představíme další z řady světově známých bankovních institucí, ke kterým patří HSBC Bank. Banka, která se v roce 2012 stala jednou z největších světových bank vůbec.

 

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.