Krátkodobé SMS půjčky do 5000 Kč

Sháníte se po dodatečném přísunu peněz před další výplatou? Máte nečekané výdaje kvůli rozbité pračce nebo autu? Potřebujete jednorázovou peněžní záplatu do 5000 Kč? Jednoduchý a hlavně rychlý přístup k penězům nabízí SMS půjčky.

Jak to funguje?

Na internetových stránkách vámi vybrané společnosti vyplníte jednoduchý formulář. Po zadání základních osobních údajů se žádost ověřuje a zpravidla do hodiny je peněžní částka odeslána na váš účet. Pro opakované půjčky nabízí společnosti přístup k penězům přes klientskou zónu či prostým zasláním SMS. Vyplníte jen požadovanou částku a dobu splatnosti bez nutnosti opakovaně vypisovat vstupní formuláře. Obvyklá částka mikro půjček se pohybuje do 5000 Kč s dobou splatnosti 30 až 45 dnů. Samozřejmě platí, že čím rychleji dlužnou částku vrátíte, tím méně přeplatíte. Na on line kalkulačkách přístupných z internetových stránek jednotlivých společností snadno okamžitě zjistíte kolik peněz navíc zaplatíte v závislosti na vámi požadované částce a době splatnosti.

Kdo si může půjčit?

PC setNebankovní instituce patří k tolerantním poskytovatelům půjček. Mezi obecné podmínky patří dosažení minimální věkové hranice 18ti let, u některých společností až 23 let. Většina společností nabízí půjčky pouze občanům České republiky. Peníze se zasílají převodem na účet, a proto bude potřeba vyplnit i číslo vašeho účtu včetně kódu banky. Mezi další povinné osobní údaje patří zpravidla výše měsíčních příjmů. Ověřování v registru dlužníků není pravidlem, stejně jako nutnost být zaměstnán.

Kdo je nabízí?

Nebankovní společnosti se zabývají poskytováním úvěrů klientům všech bank. Většina z nich nabízí poskytnutí půjčky bez ručitele a bez kontroly vašich příjmů. Žádost lze zpravidla vyřídit vyplněním jednoduchého formuláře on line bez nutnosti návštěvy pobočky. Pokud si budete půjčovat poprvé, využijte nabídky první bezúročné půjčky. Různé společnosti nabízí výhody svým stálým klientům, například poskytnutím vyšší peněžní částky či prodloužením doby splatnosti bez navýšení úroků. Dalším bonusem pro vás může být předčasné splacení zdarma nebo půjčka bez poplatku za poskytnutí půjčky.

Obrázek převzat z webu www.freedigitalphotos.net (autor:stockimages)

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.