Česká jednička na online školení BOZP a PO

prevent

Bezpečnost a ochrana zdraví při práci je povinností v podstatě všech pracovních provozů. Ještě, než se dostavila pandemie koronaviru, byla tato povinná školení realizována naprosto běžným způsobem v prostorách dané společnosti. Pak ovšem přišel na řadu home office, tedy práce z domu. Na to ovšem nejrůznější metodiky vyžadující patřičnou bezpečnost práce zrovna nepomýšlejí. E-learning zde představuje možnost, jak lze tento problém poměrně efektivně vyřešit.

BOZP online přímo z domu

Online kurz BOZP při home office je dnes cestou k úspěšnému naplnění všech povinností. Věc, která byla možná ještě do nedávné doby nemyslitelná, se stala skutečností. Situace si to žádá a jen ti nejlepší na to dokázali včas a správně zareagovat.

Vzdělávání online týkající se BOZP nabízí společnost PREVENT. Ta patří ke špičce ve vzdělávání tohoto typu. Její kurz bezpečnosti práce pro home office obsahuje vše, co je zapotřebí, a přináší ještě něco navíc.

Jde o tzv. online kurz 3v1. Prvopočátkem všeho je absolvování školení online. Vaši zaměstnanci budou o BOZP proškoleni profesionálními pracovníky při práci v home office. Díky tomu dojde k získání prohlášení o splnění podmínek při tomto druhu práce. Třetí fází jsou kontroly dodržování podmínek, díky čemuž zaměstnavatel splní vše, co má. BOZP home office je zkrátka cestou k tomu správnému řešení.

Checklist požadavků na pracoviště v režimu Home Office

Obr. č. 1 – Ukázka z online řešení BOZP při home office

Všechny povinnosti vyřešené najednou

Jak můžete vidět, společnost PREVENT je odborníkem každým coulem a dokáže svým zákazníkům nabídnout plnohodnotné služby i v takto těžké době, kdy je home office na denním pořádku mnohých zaměstnanců. V rámci BOZP online jsou stanoveny podmínky pro daná pracoviště a zároveň získána prohlášení o jejich splnění. Kontrola o splnění je následně prováděna jednou za rok, a to prostřednictvím checklistu a opakovaného prohlášení zaměstnance.

Profesionální online školení je v tomto směru asi jedinou cestou, jak docílit splnění všech podmínek. Navíc, bez složitého papírování a administrativy. Pod taktovkou PREVENTu jde všechno elektronicky, včetně podepsání příslušného prohlášení.

Elektronické podepisování dokumentů v e-learning platformě INSTRUCTOR

Obr. č.2 – Elektronické podepisování prohlášení

Využijte profesionální kurzy PREVENT

Vsaďte v tomto směru na specialisty, kteří svému oboru skutečně rozumí. Dejte zelenou české jedničce na trhu zajišťující školení pro více jak pět tisíc organizací. Odborné záruky se pojí s odpovídající kvalitou, spolehlivostí a v neposlední řadě s přidanou hodnotou. Se společností PREVENT v rámci BOZP získáte vždy něco navíc a naplnění zákonných podmínek bude daleko snazší, než se na první pohled zdá.

Zajistěte všem svým zaměstnancům online školení na BOZP a využijte k tomu moderních technologií. Home office se v tomto směru nestane žádnou překážkou při dodržování všech povinností zaměstnavatele. O tom se můžete přesvědčit sami na vlastní kůži.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.