Potřebujete vybrat nového dodavatele?

ekol

Hledáte dodavatele lakovacích boxů či linek? Nebo se chcete specializovat spíše na galvanické zinkování? Úspěch v této oblasti závisí na kvalitě dodavatele.

Kompletní dodávka zařízení pro povrchové úpravy

Lakování součástí nejrůznějšího charakteru je v poslední době velmi populární. Může za to poptávka po krásném designu, a to jak nových, tak opravovaných součástí. Právě proto vznikají všemožné lakovny, a to většího, menšího i dílenského rozsahu. Všechny tyto lakovny potřebují specializované vybavení, které zahrnuje nejenom samotné lakovací boxy, ale také správně zvolenou vzduchotechniku.

Kvalitní výsledky jsou závislé na kvalitě zázemí

Když nemáte k dispozici kvalitní lakovnu se správným vybavením, nikdy se vám nepodaří dosáhnout uspokojivých výsledků. Přitom nezáleží na tom, zdali se chcete specializovat na klasické lakování nebo na práškové povlaky. I všemožné povrchové úpravy je třeba zhotovovat s vybavením k tomu určeným. Bez toho to nepůjde, a tak se vyplatí najít si dodavatele vybavení lakoven, který splní všechna vaše přání.

Pro kompletní povrchové úpravy kovových i nekovových součástí

Lakovací kabiny a linky je možné dodávat v nejrůznějších velikostech. K mání jsou linky pro menší součásti v podobě malých nástrojů, ale také pro větší součásti, jako mohou být i třeba karoserie vozidel. To stejné přitom platí i pro zařízení pro galvanické linky. Tímto způsobem mohou vznikat i malé galvanovny, které se však díky kvalitnímu vybavení mohou výsledky srovnávat i s velkými firmami.

Jak to funguje?

  • Na začátku je stanovení povrchové úpravy a její technologie
  • Pokračuje se vyhotovením projektu
  • Následuje dodávka a realizace prací
  • Výsledkem je kompletní linka, která je uvedená do provozu

EKOL se může stát i Vaším dodavatelem zařízení pro realizaci povrchových úprav. Ať už se chcete zabývat lakováním, přípravou povrchů nebo třeba galvanickým zinkováním, veškeré důležité stroje, zařízení a prostory vám může dodat dodavatel tohoto specializovaného vybavení.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.