Prověřte si půjčky během pár okamžiků díky naší kalkulačce

Když je rodinný rozpočet mírně v červených číslech, a přesto potřebujete něco zaplatit, je načase začít pomalu přemýšlet o nějaké menší půjčce. A co můžete udělat lepšího, než prostě porovnat půjčky a zjistit, která z nich na trhu skutečně dominuje a má výsadní postavení díky nízkým úrokům a dalším výhodám navíc.

Nebojte se, postačí jen krátká chvilka a máte jasno

Co všechno musíte mít na zřeteli, pokud si sjednáváte nebankovní půjčku? Ono totiž, není půjčka jako půjčka. Někde bombastické slogany zakrývají úrokovou sazbu, která je oproti jiným nabídkám skutečně mimořádně vysoko. A to samozřejmě není zdaleka všechno, je skutečně třeba vysoké opatrnosti.

  • Půjčujte si peníze jen u prověřených společností. Reference od přátel, dlouhá léta na trhu, to je záruka kvality – nevyvstanou tak žádné pochybnosti, o nichž byste jinak museli pořád přemýšlet a strachovat se, jestli všechno dopadne opravdu tak, jak má.
  • Úrok není všechno, prověřujte si i RPSN, tedy roční procentní sazbu nákladů. Ta kromě úroků zahrnuje i další poplatky s úvěrem spojené, tedy například vedení úvěrového účtu a možná i skryté poplatky – jeden dnes skutečně nikdy neví…
  • Prohlédněte si celou smlouvu od A do Z. Kolik zaplatíte za penále, když nezvládnete uhradit splátku včas? Hrozí velká pokuta, nebo půjde vše vyřešit rozumnou dohodou a mírným poplatkem? To vše je velmi důležité, na pozdější pokusy o reklamace nemusí být brán zřetel.

Půjčka 10000 Kč rozhodně nemusí být žádným problémem, na našem trhu najdete hned několik desítek takových firem, které se na ni přímo specializují. Stačí je najít a oslovit – nebo si nechat doporučit od našeho srovnávače, i to je totiž dobré řešení, samozřejmě nejen proto, že ušetříte spoustu času. Dostanete totiž přímo na stůl nejvýhodnější nabídku na současném trhu, takže nebude proč váhat, kalkulovat a rozvažovat neustále dokola – jen se zkrátka rozhodnout, jestli ano nebo ne.

Zajímavou nabídku má pro své potenciální klienty i společnost Cofidis. Velmi rychlá možnost, jak získat až půl milionu korun, a to bez zbytečných komplikací a papírování. Nebankovní půjčka je proto zajímavým řešením, jak zdolat aktuální finanční potíže v rodině. Jednoduše, půjčit si pár tisíc korun a zaplatit složenky, půjčku doplatíte s příští výplatou v zaměstnání.

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.