Páteční okénko – banky v ČR 18. díl (Zuno Bank)

Zemanta Related Posts ThumbnailPo týdnu jsme tu opět s naším pátečním okénkem, které se zaměřuje na bankovní společnosti. Minulá PPF Banka a.s. (čtěte zde) bude dnes vystřídána mnohem mladším členem finančního trhu. Půjde o internetovou banku, která je oficiálně prezentována od roku 2010.

Je to Zuno Bank, jež patří pod peněžní skupinu Raiffeisen International na Slovensku. Právě v roce 2009 došlo ke zrodu této bankovní společnosti, která měla původní název RI Projekt AG, jež byl následně přejmenován na Raiffeisen International Bank AG. Teprve poté došlo ke změně názvu na Zuno Bank.

Tuto bankovní instituci můžete nalézt především pod kódem mezinárodního bankovního styku 8410.

Účty, spoření a úvěry

Tři základní služby, jimiž se prezentuje produktová nabídka Zuno Bank. Vybrat si můžete ze dvou speciálních účtů, kde je minimálně jeden z nich veden zcela bezplatně, jak již tomu bývá u mnoha obdobných internetových bank.zuno bank

Pokud jde o spoření, začínají úroky na jednom procentu a stoupají výše. Vždy záleží na tom, jakou službu využijete. Zda to bude produkt SPOŘENÍ, SPOŘENÍ PLUS nebo VKLAD.

Obdobně na tom budete také z pohledu půjček, které nabývají odlišných velikostí a jsou odděleny základní finanční hodnotou 50.000,- Kč. Buď si půjčujete méně, nebo více.

Kreditní karty od Zuno Bank

Zuno Bank je ostatně odborníkem i na kreditní a debetní karty, které můžete mít neustále při sobě a využívat je pro libovolné bezhotovostní platby. Platnost předkládaných karet je vždy na dobu tří let.

Kontaktní údaje

Zuno Bank, patří jistě k moderním a v podstatě bezplatným bankovním subjektům, které stojí za prozkoumání. Neváhejte proto využít kontaktní údaje Zuno Bank zde, jež vám mohou být nápomocny.

Pokud vás produktová nabídka této společnosti do sytosti nenaplní, máme tu ještě Sberbank CZ, na kterou se můžete těšit v dalším pátečním okénku.

 

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.