Potřebujete materiál pro průmysl?

Spojovací materiál a příslušenství Sariv

Svatba není ani zdaleka tím jediným, co dokáže spojovat. Stejně dokonale, ba často i dokonaleji než v případě svateb, dokážou spojovat i spojovací materiály.

Potřebujete něco spojit?

Existuje celá řada případů, kdy je třeba různé díly klidně i z velice různorodých materiálů přimět k tomu, aby k sobě pevně přilnuly a držely u sebe. Nejde o nic neobvyklého, pokud se rozhlédnete kolem sebe, určitě nějaký podobný příklad ve svém okolí objevíte i vy.

Co třeba váš nábytek? Nebo auto na ulici? Nebo dveřní rám alias futra a dveře v nich? Nebo…

Prostě je podobných příkladů celá dlouhá řada. Velice často my lidé něco spojujeme, a to ne pro zábavu, nýbrž proto, že od podobného spojení očekáváme určitý efekt.

A adekvátně tomu, jaké má mít takové spojení vlastnosti, volíme ten nejideálnější spojovací materiál. A může nás těšit skutečnost, že se pro každou příležitost najde to pravé, to, čím vytvoříme dokonalé spojení čehokoliv s čímkoliv.

Díky komu máme takové netušené možnosti? Pochopitelně díky dodavateli právě takových materiálů a dalších záležitostí, jež s tímto tématem souvisejí. Jímž může být v tom dost možná i naprosto nejlepším případě společnost Sariv-Němčík s.r.o.

Ať už zrovna potřebujeme plné, poloduté, trhací či strukturální nýty, nýtovací matice, matice v kleci, lisovací šrouby, přivařovací prvky, pojistné úchytky, mosazné závitové vložky a podobně, můžeme se spolehnout na to, že právě od tohoto dodavatele dostaneme to pravé. Protože tato česko-italská firma má už skoro dvacet let zkušeností a za tuto dobu se propracovala až do pozice jednoho z významných distributorů právě spojovacích materiálů.

Dnes už se nejedná o pouhého dodavatele trhacích nýtů a nýtovacích matic, ale o podnik, jenž kromě toho již zmíněného poskytuje svým zákazníkům třeba i stroje a nářadí, průmyslové komponenty a řešení dělaná na míru. Jsou tu tak k mání i průmyslová kolečka, stavitelné nožky a madla, zámky, panty, lisy, nabízejí se odborné služby, doprava, balení a poradenství. Na své si tu přijde strojírenský a automobilový průmysl, zpracovatelé plechů i distributoři spojovacího materiálu, a každý tu sežene kvalitu, rychlý servis a individuální přístup za příznivou cenu.

A co SARIV-Němčík s.r.o. spojí, to snad ani pánbůh nerozdělí.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.