Potřebujete vyměnit sklo u vašeho firemního auta?

Bezplatná výměna čelního skla Autosklosos

Pokud máme poškozené čelní sklo a nechceme riskovat pokutu nebo nebezpečnou situaci při provozu automobilu, pak bude nezbytností jeho výměna.

Výměna autoskel do čtyřiadvaceti hodin

Defekt čelního skla je nejen velice nepříjemnou záležitostí, ale také nám může znemožnit další používání vozidla. Podle platných předpisů je zakázáno jezdit s prasklým čelním sklem, jestliže je prasklina větší, nežli dva centimetry anebo vznikla v dosahu stěračů. Toto poškození by se mohlo například vinou nerovnosti vozovky v okamžiku zvětšit a ohrožovat tak bezpečný provoz automobilu. V méně dramatickém případě můžete dostat pokutu.

  • Jelikož prasklé sklo patří do defektů, které ani časem nezmizí a ani se nezmenší, bude výměna celého čelního skla dříve či později nutná.
  • Proč tedy celou záležitost odkládat, když se jí stejně nemůžeme vyhnout.

V některých případech lze prasklinu čelního skla pouze opravit scelením. Oprava čelního skla ale není možná, pokud se nachází v zorném poli řidiče nebo blíže nežli 6 cm od okraje skla.

Výměna na počkání

Pokud automobil potřebujeme využívat denně, máme většinou obavu z dlouhých čekacích lhůt v opravnách a servisech. Proto je nutné volit takový servis, kde vám vymění autosklo doslova na počkání. Kvalitní provozovna zajistí výměnu už do dvou hodin od přistavení vozidla. Mění se nejen čelní skla, ale také boční a zadní autoskla.

  • Takto rychlá výměna je zajištěna nejen díky zkušenostem pracovníků servisu, ale umožňují ji i nejmodernější značky lepidel, které jsou vyvinuty nejnovějšími technologiemi.

Výměna skel do zmíněných dvou hodin probíhá u všech běžných typů automobilů. Nemusíte se ale obávat problémů ani v případě atypických skel u méně frekventovaných vozidel. Jestliže se jedná o atypické autosklo, pak je doba dodání určena maximální hranicí osmačtyřiceti hodin. Výměna autoskel je možná nejen u osobních automobilů, ale i autobusů a vozidel TIR.

Za kvalitně odvedenou práci hovoří i fakt, že je na výměnu lepených skel garantována záruka po dobu pěti let.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.