Ušetřete mnoho peněz při výběru kvalitní firmy

Pásové rypadlo Caterpillar CR

Úprava terénu, vybagrování základů pro stavbu nového objektu i demolice nepotřebných budov. S pomocí moderní techniky bude výsledek vždy kvalitní.

Zemní práce rychle a kvalitně

Nejen při zahájení stavby nové budovy je zapotřebí dostatečně upravit terén. Terénní úpravy jsou nutné i v mnoha jiných případech. Zemní práce jsou nezbytnou součástí stavebních i demoličních prací. Díky moderní technice je možné vypořádat se rychle a kvalitně i s tvrdými armovanými betony, klasickým betonem a jinými vysoce odolnými materiály.

  • V současné době se stává běžnou záležitostí budování zapuštěného bazénu.
  • Před jeho realizací jsou přesné a kvalitní výkopové práce nezbytné.
  • Na základech bude velice záležet, jak bude v budoucnu bazén odolný vůči různým vlivům.
  • Je to stejně důležité jako při kopání základů novostavby.

Zemní práce Praha západ můžete využít při rozhrnování, přemisťování i nakládání zeminy nebo jiných materiálů. Bagrování je možné uskutečnit až do hloubky čtyř metrů, v šířkách 30, 40, 50, 60 a 120 centimetrů. Pomocí těžké techniky je také možný rozvoz betonu, štěrků, písků a jiných sypkých hmot.

Demolice pouze s odbornou firmou

Jednou z častých činností jsou i demoliční práce. Ty se týkají drobných staveb, ke kterým patří například garáže, přístavky, až po skutečně rozsáhlé budovy. Není tedy problém odstranit nepotřebný rodinný dům, usedlost nebo i velkou komerční budovu.

  • Velkou výhodou je, že firma disponuje vlastním vozovým parkem a příslušnou těžkou technikou.
  • Zadavatel má tak jistotu, že objednané práce budou vykonány nejen kvalitně, ale také rychle a ve sjednaném období.

Vzhledem k uvedené skutečnosti je také možné domluvit se na veškerých nabízených pracích například o víkendu nebo v pozdních večerních hodinách.

V nabídce je i pokládka dlažby

Do oblasti zemních prací patří i pokládka zámkové dlažby různého druhu a v různých terénech a spádech. Pokládka dlažby je realizována od výkopu vlastní technikou, přes hutnění podloží až po závěrečnou pokládku samotné dlažby. Materiál je možné přivézt pomocí techniky až na místo určení.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.