Jak funguje rychlá SMS půjčka a pro koho je určena?

Už dávno neplatí, že pokud si chcete půjčit peníze, musíte jít do banky. Na český finanční trh se dostaly i nebankovní instituce, které nabízejí různé druhy půjček. Právě jejich specialitou jsou rychlé SMS půjčky. V tomto článku si představíme, jak tento typ půjčky funguje a pro koho je tento finanční produkt určen.

Co je SMS půjčka?

Půjčka přes sms patří mezi produkty nebankovních institucí. V první řadě je tedy dobré, prověřit si věrohodnost a podmínky dané společnosti. (Více o tom, na co si dát při sjednávání půjčky pozor, najdete v tomto článku). Je to půjčka, která je určena hlavně pro řešení situace, kdy se vám nedostává menšího obnosu financí. Mnoho lidí ji využívá pro vyřešení nedostatku peněž před výplatou – například ke splacení účtů za telefon či jiných.

Ilustrační foto: Image courtesy of jannoon028 / FreeDigitalPhotos.net

Ilustrační foto: Image courtesy of jannoon028 / FreeDigitalPhotos.net

Velkou předností je rychlost!

Pokud chcete vědět, jak sms půjčka funguje, nemusíte nikde složitě hledat. Vše je velice jednoduché. V prvním kroku si určíte, kolik chcete půjčit. Většinou jsou to částka od 500 do 5000Kč. Zároveň si můžete zvolit i termín, do kterého peníze vrátíte. SMS půjčku je nutné splatit do maximálně 30 dní. Následně vyplníte jednoduchý online formulář a odešlete tak vlastně žádost o půjčku. Na váš e-mail vám přijdou další instrukce a návrh smlouvy. Pokud se vším budete souhlasit, musíte jako potvrzení vašeho záměru poslat částku 1Kč na účet společnosti. Pokud vše proběhne v pořádku, bude vám půjčka ihned schválena a peníze vám na účet přijdou téměř okamžitě. I tentýž den, co jste o půjčku žádali.

Pro koho je SMS půjčka vhodná?

Skvělé je, že sms půjčka ihned je vhodná pro každého, kdo rychle potřebuje získat peníze. Využít ji mohou studenti, nezaměstnaní důchodci, matky na mateřské dovolené nebo třeba i OSVČ. Není totiž třeba dokládat příjem. Tento typ půjčky si můžete bez problémů sjednat na omegapujcka.cz. Zajímavé je, že za tuto půjčku neplatíte úroky. Účtován je pouze poplatek za vyřízení.

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.