Půjčky pro podnikatele zjednoduší váš business

Když se pustíte do podnikání, potřebujete peníze. To stvrdí bezpochyby jakýkoliv živnostník. Někdo jich vyžaduje více, někdo zase méně. To už je individuální záležitost. Jen pro příklad můžeme uvést, že finance jsou zapotřebí pro nákup služebního vozidla, pro výplatu zaměstnanců, rozšíření výrobních linek nebo naskladnění zboží. Když tohle všechno máte, business se dělá podstatně lépe.

V současné době se můžete spolehnout na to, že podnikatelské půjčky jsou dostupnější než kdy předtím. Vliv na to má fakt, že na trhu přibylo velké množství nebankovních poskytovatelů. Na mysli máme ty ověřené, jež získali plnohodnotnou licenci od České národní banky. Díky tomu se vytvořilo velké konkurenční prostředí a je možné nalézt opravdu lákavé úvěrové nabídky.

Bankovní půjčka pro podnikatele

Pojďme si představit jeden z oblíbených úvěrů bankovního trhu. Tím je MONETA půjčka pro podnikatele. Expresní úvěr dosahující výše 800 000 Kč s délkou splatnosti na 120 měsíců. To už je poměrně slušná finanční rezerva, která přijde vhod jako investice do podnikání.

Ve prospěch této bankovní půjčky se můžete spolehnout na kvalitní pojištění schopnosti splácet, vysokou flexibilitu a možnost předčasného splacení. Výjimkou dokonce nejsou ani mimořádné splátky, s nimiž si bezplatně umoříte svůj dluh v kratším čase.

Nebankovní půjčka pro podnikatele

Podnikatelský úvěr pochopitelně nemusíte hledat pouze v bankovním segmentu. Pro představu vám přinášíme také tip na nebankovní produkt. Tím je COOL Money půjčka. Ta si zakládá především na rychlosti schválení a vyplacení peněžní sumy.

Částka od 10 000 Kč do 300 000 Kč, jejíž splatnost si nastavíte podle svých potřeb. Bez nutnosti předkládat účel profinancování a bez složitých administrativních procesů. Důraz kladený na flexibilitu a diskrétnost je naprostou samozřejmostí.

A víte, co je na COOL Money půjčce to nejlepší? Nemusíte pro ni chodit na žádnou pobočku společnosti, ale získáte ji z pohodlí vlastního domova. Jen několik málo minut vás bude dělit od toho, aby došlo ke schválení požadavku a vaší celkové spokojenosti.

Hlídejte si detaily podnikatelské půjčky

Ať už se rozhodnete pro bankovní či nebankovní podnikatelskou půjčku, vždy vybírejte finální produkt na základně jednotlivých parametrů. Pro někoho bude prioritní celková suma, jiný se naopak přikloní k prodloužené délce splatnosti. Zásadní je pochopitelně i velikost úrokové sazby rozhodující o tom, kolik peněz ve výsledku přeplatíte.

Důležitý je třeba i registr dlužníků, k němuž bývá přihlíženo, ale nemusí. Všímejte si toho, jak vysoké jsou poplatky za schválení, mimořádné splátky nebo předčasné splacení. I tohle jsou nenápadné faktory ovlivňující celkovou výhodnost půjčky a vaši spokojenost.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.