Jste městským či obecním zastupitelem? Ukažte svoje město v tom nejlepším světle

main img

Rádi byste informovali širokou veřejnost o tom, co je ve vašem městě turisticky zajímavého? Nalákejte turisty na vaše památky a získejte z turistického ruchu více prostředků, které budete moci zpětně investovat do údržby města, ve kterém žijete. Pro jakoukoliv propagační příležitost se skvěle hodí placky, které si můžete sami navrhnout a zviditelnit tak vše, co potřebujete.

Placky pro informační centrum

Založili jste ve vašem městě informační centrum a přemýšlíte, jak díky němu rozšířit povědomí o všech turistických cílech ve vašem okolí? Tisk letáčků a popis zajímavostí je rozhodně nutností. Jestliže byste ale rádi vytvořili trvanlivější reklamu svému městu, doplňte letáky o placky. Papírový leták si totiž každý jen přečte a později zahodí, celuloidovou placku zahodí málokdo. Většina lidí si ji připne na hruď a bude s ní propagovat vaše město i daleko za jeho hranicemi. Placky můžete využít ke stručné propagaci historických či kulturních památek ve vašem městě či na ně můžete zvěčnit oslavu kulatého výročí jeho založení. Příležitostí, kvůli kterým můžete pro vaše město navrhnout a nechat vyrobit placky, je celá řada.

Placka na každou památku

Placka může být také skvělým suvenýrem, kterou si turisté mohou zakoupit na samotné památce. Jestliže se vyšplhají do kopce na opevněný hrad anebo navštíví lépe přístupný zámek, jehož prohlídkové okruhy budou dlouhé a zajímavé, rozhodně si budou chtít i do budoucn připomenout tento nevšední zážitek. Placku jim můžete nabídnout buď v klasické podobě se spínacím špendlíkem anebo nechat vyrobit placky s magnetem na zadní straně, které se báječně hodí třeba k přichycení na lednici.

Placka pro propagaci událostí

Chystáte ve vašem městě kulturní událost? Ať již jde o koncert, divadelní představení pod širým nebem, letní kino anebo obyčejné trhy, to vše můžete propagovat vhodně navrženou plackou. Její grafický design bude omezen pouze vaší fantazií a kreativitou. Online návrhový program, který zvládne použít i počítačový začátečník, se o vše ostatní sám postará. Jakmile dokončíte návrh a potvrdíte objednávku, můžete se do několika dní těšit na novou zásilku placek ve vaší poště. Jste zvědaví, jak se váš originální návrh podaří ztvárnit fyzicky? Tak se do toho ihned pusťte, ať nejste dlouho napnutí.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.