I podnikatelé mají právo na odpočinek

ubytovani rakousko

Chystáte se na odpočinkovou dovolenou do zahraničí nebo jen na malý víkend do ciziny? Máme pro vás skvělý tip. Můžete se vydat na cestu do Rakouska.

Rakousko je rájem českých turistů

Rakousko nemá cenu dlouho představovat, jelikož má skutečně mnoho návštěvníků, kteří jezdí obdivovat místní krásy přírodních úkazů, na výšlapy do hor nebo za sportovními aktivitami. Zkrátka je to skutečně země, která má co nabídnout. Otázkou je, kde sehnat ubytování, které bude vyhovovat a kde se budete cítit přímo skvěle, ani vám nebude vadit, že zrovna neumíte cizí jazyk.

Pokud by vás zajímalo takové ubytování, Rakousko vám nabízí Penzion Savisalo, který naleznete v oblíbené turistické lokalitě v Ramsau pod Dachsteinem. Mimochodem musíte ihned na první pohled ocenit skvělý výhled na Schladminské Taury. A rozhodně vás potěší, že máte zhruba 2 km do samotného centra města a dokonce velmi blízko, kdy se zase můžete vydat za sportovními aktivitami. Nebo jen tak lenošit a kochat se panenskou přírodou. Zkrátka každý si zde nalezne to, co je mu nejbližší.

Penzion, kde vám budou rozumět

V penzionu se o vás postarají s hotovým nadstandardem. A co vás skutečně překvapí, to bude zázemí, jelikož zde pracuje český personál, tudíž ačkoliv budete na zahraniční dovolené, budete se cítit jako doma. A mimochodem se to odráží i v samotné kuchyni, kdy bezpochyby můžete ochutnat výhradně rakouskou kuchyni, ale jsou k dispozici i česká jídla, která vám budou přirozeně domovinu připomínat. Stejně tak jako skvělé, čepované pivko z Plzně. Ačkoliv většinou se ochutná i místní pivo, spíše jen ze zvědavosti. A v tomto případě budete popíjet Schladminger Schneeweisse nebo Schladminger Märzen, jedná se rovněž o velmi chutné nápoje. Ačkoliv to naše české pivo nasadilo vysokou laťku.

Neváhejte, vyzkoušejte tuto lokalitu, která vám skutečně nabízí víc, než si dokážete představit a rozhodně nebudete litovat. Jen je třeba si zjistit vše potřebné k rezervaci a poté vyrazit a to klidně s celou rodinou. Český penzion v Rakousku je skutečně nejlepší možný výběr, zde totiž neexistuje žádná jazyková bariéra.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.