Rozšiřte svůj vozový park pro podnikání

nastavba na auto

Hledáte vhodné doplňky pro nákladní automobil? Obraťte se s důvěrou na českého výrobce nástaveb pro tyto typy vozů a další výrobky i služby.

Nástavby na auto, valníková plošina, ověření tachografů

V oblasti nástaveb a dalších doplňků pro nákladní automobily se můžete spolehnout na českého výrobce s dlouholetou tradicí a bohatými zkušenostmi. A na co se firma zaměřuje? Předně to jsou sklápěčové korby pro nákladní automobily, valníkové plošiny, speciální přívěsy a návěsy a další. Kromě těchto produktů je to také široká nabídka služeb, které můžete jako majitelé nebo uživatelé nákladních vozů využít. Těmito službami je například ověřování a opravování tachografů, montáž hydraulických systémů a plošin, přestavby a mezinárodní registrace vozidel a další.

Nástavby na auto

V sekci nástavby na auto si můžete objednat nejrůznější zemědělské nástavby vhodné pro zemědělské podniky. V nabídce jsou varianty s různými systémy sklápění. Spolehněte se na vysokou kvalitu provedení. Zemědělské nástavby na auto se vyznačují speciálně osazeným podvozkem a zesíleným nástřikem pro vysokou odolnost a dlouhou životnost. V případě potřeby lze tuto nástavbu snadno vyměnit za jinou, a to díky vzduchovému přizvednutí. Problémem není ani zapojení další zemědělské nástavby.

Valníkové plošiny

Valníková plošina může být vyrobena přesně na základě vašich potřeb. Neváhejte se proto na nás obrátit s konkrétními požadavky. Ať už se jedná o civilní nebo vojenské provedení, není problém se domluvit na jakékoliv variantě a dalších detailech. Civilní valníkové plošiny lze vyrobit v libovolných kombinacích s dlouhou řadou doplňků jako je potisk plachty, spací kabina, skříňky, barely a další. Vojenské provedení valníkových plošin splňuje podstatné náležitosti pro použití v armádě ČR, na Slovensku i v Rusku a Izraeli.

Ověřování a opravy tachografů

Využijte možností ověření tachografů a také jejich případných oprav. Servisní služby fungují na principu výměny, takže se zákazník vrací zpět buďto s novým nebo s opraveným tachografem. Při větším množství lze využít výhodnějších smluvních cen.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.