Pojistit se je velmi důležité, nejen pro zodpovědné zaměstnance

financni moznosti.eu ergo cz uvodni

Mít klid, usínat s tím, že je naše bydlení pojištěné a nemáme se tedy čeho obávat. Majetkovým pojištěním ale tento proces nekončí, naopak se dá říci, že spíše začíná. Zodpovědnost určitě není jen prázdný pojem, platí, že kdo myslí dopředu a takticky, může se vyvarovat mnoha problémů. Je to například pojistka, která je pevně spojená se zaměstnáním, kterou Češi někdy opomíjejí a pak musí hradit nemalé výdaje z vlastní kapsy. Je tedy lepší jednat tak, aby k podobným potížím nemuselo vůbec dojít.

Sjednání online je velkou výhodou

Jaké tedy je pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou zaměstnavateli? Především je tu výhoda rychlé dohody, kterou můžete uskutečnit i online formou. Je připravena komplexní pojistná ochrana, která může zahrnovat libovolný obor činnosti. Sjednat je možné také variantu pro zaměstnance, jimž je dáno trávit většinu pracovní doby za volantem auta.

A v neposlední řadě platí, že nemusíte pojistku sjednávat jako jednotlivec – v nabídce je totiž i varianta určená pro celý pracovní kolektiv, respektive skupinu zaměstnanců. Podobný produkt může být pro všechny pojištěné výhodnější a v neposlední řadě také mnohem jednodušší než jiná varianta.

Všechny potěší také celosvětová platnost

Jste kvůli práci často za hranicemi, služební cesty jsou naprosto pravidelnou součástí vaší spolupráce se zaměstnavatelem? Pak je jistě dobrou zprávou, že vaše pojistka bude platit i mimo ČR, a to bez nutnosti dalších příplatků nebo například také dodatečných úprav smlouvy. Pojišťovna ERGO má ve své nabídce velmi širokou paletu pojištění – cestovní, majetkové nebo životní – a působí na českém trhu už řadu let. Jde tedy o sázku na osvědčeného partnera, jenž podá pomocnou ruku, kdykoliv to bude třeba.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.