Nebankovní půjčky pro Vás

V současné době jsou často k vidění reklamní akce na takzvané nebankovní půjčky. Co si pod nimi představit? V čem jsou rozdílné od těch bankovních? Zjednodušeně řečeno – zaplatíte o něco více na úrocích, ale sjednání bude otázkou pár minut a navíc nepotřebujete spoustu dokumentů. Pojďme si tedy představit některé zajímavé tipy, které by Vás v případě, že takovou půjčku potřebujete, mohly klidně trochu inspirovat.

logoJednou z nich je třeba společnost Profi Credit. Půjčka v rozmezí 10 – 166 tisíc korun, která je sjednána opravdu rychle a splácet ji můžete až čtyři roky? Tak přesně to by se o téhle nabídce dalo říci. Půjčte si na rozjezd podnikání nebo rekonstrukci bytu, nákup elektroniky, prostě cokoliv si jen zamanete. Takováto nabídka je totiž opravdu šitá na míru Vašim aktuálním potřebám.

Další možností je například Home Credit půjčka. Ověřený poskytovatel krátko i dlouhodobých nebankovních půjček je na tuzemském trhu už pěkných pár let. Půjčit si u něj můžete až 150 tisíc korun na dobu sedmi let, takže jde o hodně variabilní úvěr, který se přizpůsobí na míru každého konkrétního žadatele. Předčasné splacení je zdarma, nepotřebujete ani ručitele nebo dokládat účel, kvůli kterému se celá půjčka sjednává. Maximální svoboda rozhodování, tak přesně to je Home Credit.

Dva tipy jsou málo? Inu, klidně dáme k dobru i třetí, proč by ne. Jedná se konkrétně o Cool Credit. Tato nabídka platí hlavně pro ty, kteří by rádi získali malou sumu peněz, a pokud možno je měli na účtu skoro ihned, ideálně ještě týž den, kdy o ně požádají. Půjčit si tu můžete sumu v rozmezí jednoho až deseti tisíc korun, doba splácení je maximálně třicet kalendářních dnů. Vyřízení probíhá online a peníze máte za pár minut na účtu. Horor v podobě zapomenuté složenky už Vás tak nemusí budit ze snu.

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.