Energetická kancelář aneb každá koruna se hodí

Energetická kancelář je společnost zabývající se dodávkou energií a paliv. Pro zákazníka znamená nejen spolehlivého dodavatele, ale zajišťuje mu i tu nejvýhodnější cenu. Kromě již výše uvedených komodit se EK také věnuje prodeji obsáhlého sortimentu osvětlení a nabízí rovněž poradenství, dodávku a kompletní instalaci tepelných zařízení.

EK dokáže svým klientům zajistit nízkou cenu energií, kterou by zákazník běžně neměl šanci získat. Pokud současný dodavatel tvrdí, že má tu nejvýhodnější nabídku na trhu, tak EK dokáže, že to jde ještě výhodněji. Spolupráce s EK může koncovým spotřebitelům zajistit roční úsporu až ve výši 30% oproti současné nabídce dosavadního distributora.

Jak je možné, že Energetická kancelář takovou výhodnou nabídku může poskytnout? Zaprvé EK neustále vyjednává se svými dodavateli lepší podmínky, což jsou především ceny a slevy. Zároveň tyto distributory opakovaně prověřuje a zákazník tak získává jistotu, že jde o spolehlivého dodavatele. Zadruhé EK funguje na principu tzv. energetické soutěže. Konkurenční boj o potencionální klienty, který se mezi distributory odehrává, tak často vede k nabídce příznivých cen a zákazník tak má možnost vybrat si nového, ideálního dodavatele. Tento systém zajistí, že cena za energie bude oproti té současné daleko nižší. Vítězné soutěžící firmy poskytují nejen výhodnou cenu, ale i perfektní servis a vynikající klientskou péči.

Energetická soutěž od A od Z

Energetické soutěže se může zúčastnit každý, kdo má zájem snížit celoroční vysoké náklady za energie. Účastník nemusí opustit ani své vyhřáté křeslo a vše odtud zvládne snadno vyřídit po telefonu. Stačí se spojit s EK a domluvit místo a čas setkání (obchodník může klienta bez obav navštívit i v bezpečí domova). Obchodní zástupce předá zákazníkovi veškeré informace o přestupu od starého distributora k novému dodavateli. O veškeré úřednické záležitosti se samozřejmě EK postará do posledního detailu. Přechod mezi distributory obvykle trvá 2 – 3 měsíce. Vše záleží na ochotě a domluvě s dosavadním dodavatelem. Po úspěšném zrušení stávajícího kontraktu dochází k podpisu smlouvy nové a k zajištění dodávky energie. Klient nemusí procházet žádnou zkušební dobou a ihned získává veškeré výhody vyplývající ze smlouvy. A co především: klient okamžitě šetří peníze za chod domácnosti nebo za místo svého podnikání.

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.