Ideální parkování ve vaší firmě

cartower

Ideální parkování ve vaší firmě, které vyřeší mnoho bolestivých problémů, a vy budete mít opět spokojené zaměstnance, kteří nebudou nervózní.

Konstrukce, která hravě pojme vícero aut

Vlastníte firmu, kde se s volným prostorem zrovna neroztrhl pytel, a každý den řešíte palčivé otázky parkování, na které si neustále dokola stěžují vaši zaměstnanci, kteří přijíždějí z větší dálky, a vy o ně prostě nechcete kvůli parkování přijít? Zaobírali jste se někdy možným řešením, které by celé této vaši situaci dalo jasné východisko a vy už byste tak nemuseli přicházet každé ráno do práce s vráskami na čele a s pomyšlením na to, kdo si dnes zase přijde stěžovat, že musel parkovat až bůhví jak daleko od firmy a třeba právě proto přišel i pozdě a nestihl začátek pracovní doby? V dnešní době existují perfektní možnosti, jako je chytré parkování a efektivní parkování. Je možné si nechat vyhotovit konstrukce s rotačními systémy, které pojmou až šestnáct vozidel a jejichž provozní náklady nejdou do horentní sumy.

Zjistěte si o tom více

Nemusíte si za účelem tohoto elegantního řešení parkování ve městě, kde se vaše firma nachází, najímat další pracovní sílu, to můžete úplně vypustit z hlavy. Tyto systémy fungují tak, že si dotyčná osoba – tedy v tomto případě vaši zaměstnanci budou rezervovat místo v konstrukci přes internet. Kdo v dnešní době nemá internet a chytrý telefon? Tak se i vyhnete tomu, aby se někdo hádal o volné parkovací místo. Moderně se této vychytávce říká car tower a mohou ji využít i správy měst, které v současné době řeší složité situace s parkováním například u vlakových a autobusových nádraží, kde to snad vypadá jako bez východiska. Ale tohle řešení určitě je, jen ho probádat a dát mu šanci. Je totiž značně důležité, aby se automobily nehromadily v centrech měst, ale právě takto lépe u nádraží, kde lidé pohodlně nastoupí a už se nechají jen dovést do zaměstnání nebo tam, kam potřebují a nezahlcuje se tak infrastruktura v těch historických centrech, kde se tím navíc mohou snížit i emise výfukových plynů.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.