Nepodceňujte výběr brokera – zkušenost s Globtrex.com

Na trhu je v současné době mnoho brokerských společností, které se od sebe nějak odlišují. Řada z nich funguje už mnoho let. Mezi špičku patří brokerský dům Globtrex.com fungující i v České republice. Skupina obchodníků, investorů a expertů na technologie poskytuje perfektní zázemí začínajícím i pokročilým obchodníkům. Pokud jste úplným nováčkem, zkuste si bezplatně založit a vyzkoušet demo účet. Budeme příjemně překvapeni.

Globtrex.com a Coverdeal Holdings Limited

Broker Globtrex.com je obchodní značkou zavedené společnosti Coverdeal Holdings Limited, která vlastní všechny licence pro poskytování vybraných investičních služeb. Současně spadá pod kyperskou komisi pro cenné papíry, CySEC a také se řídí Směrnicí o trzích finančních instrumentů Evropské unie, MiFID. Obchodování přes jejich účty a platformy je zcela bezpečné. Pro laiky jsou připraveny podpůrné materiály pro vzdělávání a perfektně funkční klientská podpora. Zdejší experti se vždy postarají o to, abyste nestáli na místě a mohli se posouvat dál. Obchodovat lze i v českém jazyce, což je velmi pohodlné a pro mnoho lidí klíčové. Na výběr je mnoho burz a trhů celého světa, objem obchodů se neustále zvyšuje a přibývají nové země podporované společností Globtrex.com.

Produkty Globtrex.com

Přes Globtrex.com můžete obchodovat již od 100 eur, což i v současné době nabídne opravdu málokdo. Pokud nejste expertem,  začněte s demo účtem. Pomocí dema získáte nejprve mnoho zkušeností a další obchodování vám půjde mnohem snáz. Vzdělávací kurzy, e-booky a videonávody vám pomohou v začátcích i při zdokonalování umění obchodování. Objevíte nové strategie, pochopíte psychologické chování obchodníků a naučíte se rozpoznávat i rizika. S obchodováním můžete začít s mikro účtem či standardním účtem. Pro pokročilé hráče na trhu je zde VIP účet s pokročilými funkcemi.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.