K úspěšnému podnikateli patří reprezentativní automobil

auto peníze

Málokdo jistě pochybuje o tom, že úspěšný podnikatel v dnešní době musí být mobilní. Dopravní prostředek, v němž se cestuje, zároveň hodně vypovídá i o jeho osobě samotné. K úspěšnému podnikateli bez diskuse patří i reprezentativní auto! Ne vždy však disponuje dotyčný dostatečnými finančními zdroji, aby si mohl takové vozidlo ihned zakoupit. V takovém případě je na místě zvážit úvěr na auto pro podnikatele!

Úvěr dnes vychází ze srovnání s leasingem vítězně

Úvěr je dnes v podobných případech naprosto běžnou záležitostí, s poněkud zastaralým leasingem se je naopak možné setkat jen zcela výjimečně. Úvěr skýtá možnost nastavení splátky předem, délky i poslední nerovnoměrné splátky. Posledně jmenovaná dovoluje nastavit výši měsíčních plateb v souladu s možnostmi konkrétního podnikatele.

Úvěr na auto lze sjednat bez zbytečných časových prodlev

Úvěr na auto pro podnikatele s sebou nese celou řadu rozličných výhod. Jednu z nich představuje dostupnost a rychlost vyřízení, kdy lze úvěrovou smlouvu zpravidla sjednat během několika minut přímo u prodejce vozu, takže imobilita se rozhodně nestane brzdou v podnikání. Hlavní předností je ale skutečnost, že klient se ihned stává skutečným majitelem vozidla a většinou je zapsán i jako majitel vozidla ve velkém technickém průkazu.

S leasingem lze narazit na stopku po určitém počtu ujetých kilometrů

Jaký je další důvod, proč je pořizování auta na úvěr u podnikatelů mnohem častějším řešením než leasing? Jedná se o skutečnost, že u leasingu bývá stanoven strop počtu maximálních ujetých kilometrů, které je možné s autem ujet. Zpravidla se jedná o hodnotu okolo 20 000 kilometrů ročně, což skutečně není mnoho. Po překročení limitu může dojít k navýšení leasingové splátky, jindy je nutné doplácet každý kilometr nad rámec sjednaného nájezdu. Tyto problémy při uzavření úvěru na auto nehrozí!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.