Jak vybrat rizikové životní pojištění k úvěru?

13078-logoRizikové životní pojištění k úvěru je finanční produkt, který se postará o splácení úvěru v případě, že ve vašem životě nastane situace, která by jinak mohla úspěšné splacení ohrozit. Pokud si sjednáte úvěr u Modré pyramidy, budete mít v rámci rizikového životního pojištění Pyramida na výběr z následujících složek:

  • pojištění pro případ úmrtí,
  • pojištění pro případ invalidity,
  • pojištění pracovní neschopnosti,
  • pojištění ztráty zaměstnání.

Základní složkou rizikového životního pojištění Pyramida je pojištění pro případsmrti. Správně nastaveným Rizikovým životním pojištěním Pyramida je možné ochránit vaše blízké před nenadálými situacemi, aby v případě úmrtí osoby, která splácí úvěr, došlo k plnému splacení tohoto závazku.

demo29-01

Doplňkové složky rizikového životního pojištění Pyramida

Sjednat je také možné pojištění pro případ invalidity. V případě uznání plné invalidity budete pak mít díky rizikovému životnímu pojištění Pyramida zaručeno uhrazení nesplacené jistiny pojištěného úvěru. K podobnému účelu slouží i pojištění pro případ pracovní neschopnosti. V současné době, která je charakteristická ekonomickými problémy, navíc mnoho lidí ocení i pojištění ztráty zaměstnání.

Rizikové životní pojištění Pyramida je flexibilní – nastavíte si ho tak, aby zahrnovalo buď pouze pojištění pro případ úmrtí a plné invalidity, nebo si ho můžete rozšířit i o pojištění pracovní neschopnosti nebo ztráty zaměstnání. Ochraňte sami sebe i vaše blízké před rizikem nesplacení úvěru – pořiďte si k úvěru od Modré pyramidy nebo k Hypotečnímu úvěru KB rizikové životní pojištění Pyramida.

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.