Oboustranná páska je nejlepší pomocník každé domácnosti

specialni lepenka

Patříte mezi lidi, kteří si v domácnosti rádi něco vyrábějí a kutí? Nebo jen chcete mít jistotu, že v případě, že se něco rozbije, nemusíte volat pomoc a zvládnete vše opravit sami? Tak to určitě oceníte například zajímavou lepicí oboustrannou pásku, obalové materiály a dalších vychytávky, které vám nebo ve vaší firmě určitě nesmějí chybět.

Speciální lepicí páska jako skvělý pomocník

Lepicí páska s oboustrannou lepící plochou je univerzální pomocník, který se bude hodit v každé domácnosti i všem kutilům. Na rozdíl od běžných izolep a papírových lepenek umožňují tyto speciální lepicí pásky spojit dvě věci dohromady velice pevně a především nenápadně. Zatímco u běžných lepenek musíte obmotávat předměty kolem dokola, zde bude vše u sebe držet díky oboustranné ploše bez jakékoliv viditelné stopy. Využití tohoto chytrého pomocníka je opravdu široké. Kromě oprav se hodí například pro pevné přichycení koberců. Vybrat si můžete z různých typů a provedení, které se liší svou šířkou. V nabídce najdete i lepicí pásky s vnitřní vložkou, které jsou určené pro maximální pevnost, nebo upozorňovací pásky s černo-žlutým vzorováním. Stačí si jen vybrat.

Spolehlivý prodejce lepicích pásek a obalových materiálů

Firma Jarico působí na trhu již od roku 1994 a od svého počátku se zaměřuje na maloobchodní i velkoobchodní prodej obalových materiálů. Vybrat si můžete z celé řady různých obalů pro jakoukoliv příležitost. Na jarico.cz najdete vše, co budete jen potřebovat, od průmyslových a potravinářských obalů, přes dárkové obaly, až po další výrobky, jako jsou čistící a hygienické potřeby. Pokud si nevíte rady s výběrem, v Jarico vám ochotně poradí. Díky profesionalitě v oboru a vstřícnosti k zákazníkům máte jistotu, že vám firma splní všechny vaše požadavky. Určitě také oceníte, že 99 % nabízeného sortimentu je skladem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.