Podnikáte v oblasti dopravy?

phoca thumb l

Kontejnery jsou k vidění nejčastěji na velkých zaoceánských lodích, ale jejich využití je v současné době mnohem bohatší. Příkladem jsou obytné kontejnery.

Nechejte si zhotovit kontejner na míru vašim požadavkům

Typický transportní prostředek, díky kterému je možné pohodlně přepravovat nejrůznější zboží na desetitisíce kilometrů daleko, to jsou kontejnery. Jejich vzhled je každému známý, stejně jako samotná podstata těchto prostředků. Protože jde v největší míře o unifikované prvky, které mají předem stanovené rozměry či jiné parametry, je zřejmé, že lidé toho začali využívat. Kontejnery začaly být různě přestavovány, a to na základě potřeb každého majitele. Proto začaly vznikat různé obytné, sanitární či jinak účelově zaměřené kontejnery.

Kontejnery kombinují vlastnosti, které jsou u mnohých uživatelů velmi žádané:

       Jednoduchá výroba = zpravidla jde o kovový plášť, jehož obsah si zákazník volí dle svých preferencí

       Jednoduchá přeprava = díky normovaným rozměrům a manipulačním prvkům je možné kontejnery snadno přepravovat a manipulovat s nimi

       Nízká cena = je to dáno jednoduchostí celé konstrukce, a také výrobními metodami, které jsou v mnoha ohledech automatizované

Je zřejmé, že kontejnery mají mnohem bohatší využití, než je jenom ochrana zboží po dobu přepravy. Zvolit proto můžete celou řadu kontejnerů, a to s různým zaměřením. Ať už to bude výroba obytných kontejnerů pro dočasné využívaní na stavbách, nebo třeba provizorní kanceláře či provozovny čerpacích stanic a podobně. Mohou to být však i sanitární kontejnery, které naopak nachází uplatnění na kulturních či sportovních událostech, případně pak v kempech nebo všude jinde, kde je třeba zajistit dočasné či stálé sanitární zařízení.

Zajímavostí jsou také modulární stavby, které na první pohled již zcela vůbec nevypadají jako normované kontejnery, ale ve skutečnosti jde o kovové konstrukce výchozích tvarů, které mají speciální opláštění, díky čemuž je možné tyto kontejnery využít i mezi moderní zástavbou, a to na stálých místech.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.