Páteční okénko – banky v ČR 15. díl (ING Bank)

Zemanta Related Posts ThumbnailOd ryze internetové bankovní instituce, kterou byla Hypotéční banka (čtěte zde), se pomalu ale jistě přesouváme k bankovní korporaci, jež má u nás poměrně široké zastoupení v mnoha oblastech působnosti.

Malou nápovědou pro vás může být fakt, že jde o specialistu zaměřujícího se na penzijní spoření, pojišťovnictví, správu majetku, obchod s nemovitostmi a samozřejmě bankovnictví. Jak správně tušíte, je to ING Bank, která byla založena v roce 1991 a v Česku se poprvé objevila v roce 1992.

Jde o nizozemskou finanční skupinu Internationale Nederlanden Group, která disponuje mnoha divizemi, mezi něž patří i ING Bank. Nutno podotknout, že tento subjekt má poměrně vysokou hodnotou aktiv, jež před třemi lety dosahovaly hodnoty 113 miliard korun.

Spoření a investice

Zahledíte-li se do produktového portfolia, zjistíte, že se ING Bank zaměřuje především na spoření a investice, které jsou předkládány jak soukromým osobám, tak komerčním subjektům. Základem produktových balíčků je bezpochyby spořicí účet ING Konto.ing bank

Nejtypičtější zhodnocování finančních prostředků je následováno dalšími produkty, jako jsou ING Termínované vklady nebo ING Fondy. Uspokojeny tak mohou být potřeby naprosto všech klientů, ať už těch, kteří sází na pozvolné, avšak bezpečné zhodnocování finančních prostředků, tak těch, jež preferují vyšší zisky za cenu přiměřeného rizika.

Kontaktní údaje

Pakliže chcete mít peníze na tom správném místě, určitě neváhejte oslovit ING Bank. Mnohem více údajů a informací vám přinášíme prostřednictvím následujícího odkazu, kterým jsou kontaktní údaje ING Bank zde.

Další páteční okénko bude zaměřeno na slovenskou finanční skupinu J&T, která již několik let provozuje populární bankovní instituci J&T Banka a.s. Nuže, máte se jistě na co těšit.

 

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.