Darujte zaměstnancům či svým obchodním partnerům dárky ve dřevěných krabičkách

pudeleczko drewniane na zabek okragle e

Vy jistě nyní přemýšlíte nad tím, co pořídíte svým blízkým za dárky. Pokud již naopak máte dárky vybrané, tíží vás jistě, jak nejlépe je zabalit, když vlastně balení dárků nemáte vůbec v lásce, není tomu tak? V tom případě by se vám mohly zalíbit krásné dřevěné krabičky, které za vás balení dárků hravě vyřeší. Pro všechny ty, kteří se balení dárků obávají, máme jednoduché, a přitom perfektně vypadající řešení. 

Dřevěné krabičky jako alternativa v oblasti balení dárků

Do dřevěné krabičky můžete vložit jakýkoliv dárek. Ze všeho nejvhodnější jsou samozřejmě šperky, které zejména ženy, kterým není ekologie cizí, v dřevěné krabičce jistě ocení. Krásný přírodní vzhled a celkově nenásilný design krabiček se tak stane vaším nejmilejším obalem na dárky. Pokud jste naopak tvořiví, můžete si dřevěnou krabičku sami dozdobit podle vlastní fantazie. Věřte, že podobný dárek potěší každého člena vaší rodiny či přítele.

Jaké dárky v krabičce můžete věnovat?

Dřevěné krabičky se mohou stát novým domovem pro celou plejádu dárků, které vaši blízcí jistě ocení. A jaké dárky lze do dřevěné krabičky vložit? Hodí se prakticky vše, co se dovnitř vejde. Pořídit můžete speciální dřevěné krabice na láhev vína či něčeho tvrdšího anebo univerzální dárkové krabičky vhodné prakticky na cokoliv. Kromě již zmíněných šperků můžete do krabičky vložit například hodinky, peníze, menší kosmetiku či můžete krabičky využít jako takový malý rébus, kdy si jich pořídíte několik a do každé vložíte jednu indicii, která dovede obdarovaného až k tomu hlavnímu dárku, který by se do podobné krabičky vešel pouze stěží.

Velké tajemství v malé krabičce

Díky vložení indicie vedoucí k nalezení toho opravdového dárku do malé krabičky si můžete užít spoustu legrace při hledání dárku. K jakému dárku asi nápověda v krabičce povede? Může to být třeba nové domácí zvířátko, dárkový poukaz na dovolenou, krásný kabát, mobilní telefon či dokonce nový vůz. Vaší fantazii se meze rozhodně nekladou. Buďte nápadití a upusťte uzdu své fantazii. Věřte, že si se svou rodinou díky tomu užijete dárky se vším všudy.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.