Máte správně vybavenou provozovnu kde podnikáte?

PNEUMATICKYRYCHLOUPINACISVERAKVMC PL

Svěrák se hodí do každé dílny, jen záleží na jeho vzhledu a také možnostech. V nabídce je skutečně mnoho různých druhů, což rozšiřuje možnosti využití.

Jaký jen si vybrat svěrák

Výrobce nabízí velké množství svěráků a tak si lze svoji dílničku vybavit podle potřeby. Samozřejmě stranou nezůstávají velké provozovny a továrny. Ovšem zde se soustředí na jiný výběr, kde bude rozhodující činnost výroby. Strojní svěráky tak dokážou uspokojit každého kutila, ale zároveň velkého výrobce náhradních dílů, rovněž všechny, kteří potřebují uchytit pevně materiál, který budou opracovávat. Rozhodujícím mohou být čelisti, ale rovněž obor, kde budou mít své zázemí.

Sériová výroba s vhodným svěrákem

Pro sériovou, ale rovněž i kusovou výrobu se vyplatí si pořídit pneumatický svěrák, který je skutečně velmi důsledný a přesný pracant. Ale on přináší výhody i jeho obsluze, která nemusí s ním nijak složitě pracovat. Ovládá se totiž pomocí tlačítka, kterým se jednoduše zapne i opětovně vypne. Nemluvě o rychlosti upínání obrobku. To trvá v řádu sekundy maximálně, než napočítáte do dvou. Pokud je potřeba uchytit více kusů do jednoho svěráku, tak ani v tomto případě nebude žádný problém, protože v nabídce je rovněž duální pneumatický svěrák a ten se s přehledem postará o více kusů najednou. Jeho nesmírnou výhodou je regulátor tlaku. Díky němu totiž lze nastavit požadovanou upínací sílu. Každý kus poté utáhne stejnou silou.

Malý pašák

No abychom mu zase nekřivdili, záleží na jeho rozsahu čelistí, které mají různé rozměry. Jeho předností je ovšem příruční strojní svěrák, který má trapézový šroub a je vhodným pomocníkem do kterékoliv dílničky. Je předně určený na lehké frézování nebo pouhé přidržení obrobku. Výhodou je, že se s ním dá pracovat v různých polohách podle potřeby. Existují různé druhy a typy těchto svěráků a není problém si pořídit s čelistí, která bez větších problémů přichytí kulatinu pro lepší opracování. Rovněž potěší mnohé kutily mechanický příruční svěrák s točnicí, který se dá velmi rychle nastavit pro lepší manipulaci.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.