GTG – dodávky potrubí a potrubních dílů v rámci celé republiky

ocelove trubky

Společnost GENERAL TRADING GATE CZ, s.r.o. vám díky svým bohatým zkušenostem, které čerpá už od roku 2011, dodává ocelové trubky, potrubní díly a příslušenství. Díky propojení českého a slovenského trhu je schopna realizovat kompletní dodávky potrubí, ocelové trubky a potrubní díly v rámci celé naší republiky.

Společnost GENERAL TRADING GATE CZ

Firma General Trading Gate CZ, s.r.o. navazuje na představy a vize mateřské společnosti General Trading Gate, s.r.o. a specializuje se na dodávku potrubních dílů a příslušenství pro stavebnictví, energetiku, plynárenství a petrochemii. V rámci stavebnictví jde o ocelové trubky a svařované potrubí v provedení černém a pozink, prefabrikované dílce s povrchovou úpravou KOMAXIT, popřípadě se zinkováním potrubí pro SHZ – stabilní hasicí zařízení.

Pro stavebnictví, energetiku, plynárenství i petrochemii

Dodávky splňují i požadavky na vyšší tlaky vstupního materiálu. Pozinkované bezešvé trubky s provozním tlakem 6 MPa a zkušebním tlakem minimálně 9 Mpa v atestové dokumentaci. Pro plynárenství se využívá černé i izolovaného potrubí, které může disponovat vnitřním nástřikem či cementaci potrubí, včetně trubkových oblouků, přechodů a T-kusů v požadovaných jakostech. K dispozici je i plastového potrubí včetně příslušenství.

Široký sortiment dodávek

Sortiment dodávek byl rozšířen o silnostěnné trubky, konstrukčních trubky a svařované uzavřené profily v bezešvém i svařovaném provedení. Rozsáhlý sortiment zboží skladem od průměru 21,3 až 610 mm, tedy tloušťky stěn až 60 mm v dodávkách v délce 12 m nebo fixní délce uspokojí požadavky každého zákazníka. Hlavní prioritou společnosti je hlavně kvalita, spolehlivost, vstřícnost a flexibilita.

Trubkové ohyby a trubkové oblouky

Tubkové ohyby jsou vyráběny ohýbáním za studena DN 15 – DN 200 a dále pak ohýbáním za tepla – indukčním ohřevem DN 200 – DN 600. Trubkové oblouky mohou být bezešvé, v různých typech nebo svařované – segmentové. Společnost General Trading Gate CZ, s.r.o. je prvotřídním dodavatelem z pohledu vysoké kvality, šířky nabízeného sortimentu i úrovně poskytovaných služeb.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.